Stofverrijking

Samen met ons moederbedrijf Arly Laminating – Quilting B.V. zijn wij in staat onze stoffen op allerlei wijzen te verrijken. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw materialen breder toepasbaar worden. Aangezien wij samen onder één dak zitten wordt u ontzorgd van inkoop, transport en handling. Het aanbod aan technieken is breed. Hierbij kunt u denken aan het waterdicht maken of verstevigen van stoffen, maar ook geavanceerde technieken zoals 3D-Effecten aan uw stof toe voegen.

3D-Effecten

Om de stoffen een nog rijker uiterlijk te geven, biedt Schrauwers de mogelijkheid om 3D-patronen in de stoffen te lassen. Prijstechnisch een goed alternatief voor het doorstikken van de stof. Tevens voorkomt u hierbij het risico dat het stiksel breekt. Laat uw creativiteit de vrije loop, er zijn vele patronen mogelijk, dus elke gewenste combinatie behoort tot de mogelijkheden.

Folie op leer

Schrauwers kan een modisch accent geven aan uw leren huiden door er een folie op te lamineren. Laat u vrijuit inspireren, want werkelijk elk denkbare print is mogelijk. Wij adviseren u graag om uw ideeën vorm te geven. Deze service wordt in eigen bedrijf gedaan, dus ontzorgen we u volledig qua inkoop van de folies, transport en handling.

Schuimversteviging

Uw stoffeerprojecten krijgen een rijkere uitstraling als u uw stoffen laat verstevigen door middel van schuim. Arly Laminating – Quilting lamineert het schuim op uw stof al naar gelang de gewenste dichtheid en dikte. Dit alles gebeurt in onze fabriek. Het gehele proces van bestelling tot levering wordt door ons verzorgd.

Zelfklever

Arly’s geavanceerde tapemachine maakt materialen zelfklevend. Dit kan van toepassing zijn op verschillende materialen zoals schuimen, foliën, vliezen en tapijten. Een eindproduct waar wij dit regelmatig op toepassen zijn wandpanelen. Uiteraard nauwkeurig op maat in de door u gewenste breedte.

Waterdicht

Wij kunnen elke willekeurige stof voorzien van een waterdichte laag, zodat water de onderliggende lagen niet kan aantasten. Dit wordt gedaan door middel van puntlamineren. Puntlamineren is een nieuwere lamineertechniek. De lijm wordt via een minutieus gegraveerde cilinder op het materiaal gedrukt. Puntlamineren zorgt ervoor dat materialen betere eigenschappen krijgen zoals een hogere wasechtheid.